'Drie keer scoren tegen Excelsior, dat was niet moeilijk'

'Drie keer scoren tegen Excelsior, dat was niet moeilijk'

8 reacties 8
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord-icoon, Willem van Hanegem, schrijft in zijn column, die terug te lezen is op de website van het Algemeen Dagblad, dat Feyenoord ondanks de overwinning op stadsgenoot Excelsior veel beter voor de dag moet komen tegen Atletico Madrid.

'Dát is Atlético, het is vaak net aan', waarschuwt De Kromme voor de bekende kwaliteit van de Madrileense topclub. 'Die overwinning op Atlético, dat is mogelijk hoor', geeft Van Hanegem aan, die aangeeft dat ook Arne Slot en John de Wolf mee bezig zijn. Vooral omdat het een avondwedstrijd is, in de eigen Kuip, en dat soort wedstrijden zijn volgens Van Hanegem altijd heel speciaal. Daarbij haalt hij de voorgaande twee CL-wedstrijden aan. 'Tegen Celtic speelden ze goed en tegen Lazio nog veel beter', aldus De Kromme.

Verder heeft van Hanegem een duidelijke mening over de Man of the Match in de wedstrijd tegen Excelsior. Hij is van mening dat Santiago Giménez, ondanks zijn hattrick, helemaal geen goede wedstrijd speelde. 'Drie keer scoren tegen Excelsior, dat de ene aanval na de andere aanval moest zien af te slaan, dat was niet moeilijk', sluit Van Hanegem af.

Lees ook