'Dit is echt een wedstrijd om er bij te watertanden'

'Dit is echt een wedstrijd om er bij te watertanden'

11 reacties 11
Bron: Nos.nl
Foto: Pro Shots

Bij Studio Voetbal van de NOS wordt vooruitgeblikt op de kraker van volgende tussen Feyenoord en PSV. Oud-speler van PSV, Ibrahim Afellay, kijkt uit naar deze kraker en voorspelt dat Peter Bosz niet voor een gelijkspelletje naar Rotterdam komt. 'Ik geloof niet dat Peter Bosz plotseling iets anders gaat doen', zegt Afellay.

'De kracht van dit PSV is dat ze hartstikke goed kunnen voetballen en dat moeten ze ook in De Kuip gaan doen', vervolgt Afellay. Wél geeft de oud-PSV'er aan dat óók Feyenoord een ploeg is die vol op de aanval speelt, dus kan het volgens hem zomaar een spetterende wedstrijd gaan worden.

Volgens Pierre van Hooijdonk moet Feyenoord in ieder geval de kansen die de ploeg krijgt beter gaan benutten. Daarbij refereert Pi-Air naar de gemiste kansen van Santiago Giménez tegen Excelsior. 

Volgens de tafelgasten is de topper tussen Feyenoord en PSV eentje van een ongekend hoog niveau, voor de Nederlandse begrippen. Er zullen twee ploegen tegenover elkaar staan die allebei in bloedvorm verkerenz die het Europees ook goed doen, op het hoogste niveau, dus de ingediënten voor een spektakel zijn volgens de tafelgasten in ieder geval aanwezig. 'Dit is echt een wedstrijd om er bij te watertanden.'

Jeroen Stekelenburg zegt daarnaast ook nog dat Feyenoord niet vooraf afgeschreven moet worden tegen PSV. 'Feyenoord is niet in een fase dat het in een enorme vormcrisis is. Want als je die kansen niet zou hebben, dan zou je je daar meer zorgen over moeten maken dan dat je ze mist.'

Lees ook