'Ik moet niet denken: ik speel niet, dus moet ik verhuurd worden'

'Ik moet niet denken: ik speel niet, dus moet ik verhuurd worden'

3 reacties 3
Bron: Rijnmond.nl
Foto: Pro Shots

Gjivai Zechiël kent dit jaar zijn doorbraak bij Feyenoord. De speler is sinds het begin van het seizoen vast bij Feyenoord 1 en heeft zelfs al wat minuten mogen maken in de Eredivisie. Tegen Almere City FC maakte de jeugdspeler een debuut dat na afloop tot mooie emoties leidde bij de speler. Regionale omroep Rijnmond sprak uitgebreid met de Rotterdammer.

 

Na zijn debuut speelt Zechiël vooral bij Feyenoord O/19, maar ontevreden is de speler niet. Sterker nog, de middenvelder is vol vertrouwen over zijn toekomst: 'Honderd procent. En ik denk dat de club daar ook vertrouwen in heeft'. Voor de 19-jarige speler is dan ook duidelijk wat hij moet blijven doen, doorgaan en vol energie proberen aan te haken bij de gevestigde namen.

 

Op zoek gaan naar speelminuten buiten de Kuip, komt niet op in het hoofd van Zechiël: 'Ik denk op dit moment eerlijk gezegd niet aan verhuur. Ik moet niet ongeduldig worden en gelijk denken: ik speel niet, dus ik moet verhuurd worden. Als uiteindelijk de kans komt bij Feyenoord, dan ga ik die kans gewoon optimaal benutten', sluit hij af bij Rijnmond.

Lees ook