Everse: 'Dat kan gewoon niet'

Everse: 'Dat kan gewoon niet'

10 reacties 10
Bron: Rijnmond.nl
Foto: Pro Shots

Jan Everse is kritisch op Feyenoord. Feyenoord wist zaterdag wel te winnen van stadsgenoot Excelsior Rotterdam, maar mistte veel grote kansen. Uiteindelijk werd het 2-4.

Santiago Gimenez was weer drie keer trefzeker. 'Hij mist twee opgelegde kansen kun je wel zeggen', zegt Everse in gesprek met Radio Rijnmond. 'Drie of vijf is natuurlijk wel netjes. Het is drie doelpunten, dan doe je het als spits goed.' Yankuba Minteh viel in en deed dat goed. 'De kracht van hem is de snelheid. En die gebruikt hij. Dat was wel een geweldige actie.'

Feyenoord kreeg ook twee doelpunten tegen. 'Daar maak ik me ook zorgen over hoe je die twee goals tegen krijgt. Ik vind dat enorme blunders. Die kun je absoluut niet maken dinsdag. Je moet ook niet verwachten dat Gimenez aanstaande dinsdag vijf zulke grote kansen krijgt. Als je zulke grote fouten maakt in verdedigend opzicht. Als je tegen Excelsior twee goals tegen krijgt. Vandaag dat gemak wat dat je tegengoals tegen krijgt. Dat kan gewoon niet', aldus een kritische Everse.

Lees meer over
Lees ook