'Oranje heeft met Stengs eindelijk weer een rechtsbuiten'

'Oranje heeft met Stengs eindelijk weer een rechtsbuiten'

3 reacties 3
Bron: Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Calvin Stengs wist vandaag indruk te maken bij het Nederlands Elftal. Hoewel het 'maar' tegen Gibraltar was, is een hattrick altijd een geweldige prestatie. Zo maakte hij ook indruk op chef-voetbal van De Telegraaf, Valentijn Driessen.

Driessen weet dat Koeman zoekende is op de rechtsbuitenpositie en vindt dat Stengs al meerdere keren op die positie zijn visitekaartje heeft afgegeven, zoals bijvoorbeeld op Champions League- niveau tegen Atlético Madrid en S.S Lazio. De aanvaller liet vandaag zien dat ook in Oranje goed te kunnen. "Oranje heeft met Stengs eindelijk weer een rechtsbuiten", kopt hij zijn artikel in De Telegraaf na de wedstrijd.

Driessen denkt dat Stengs hier een goed gevoel aan overhoudt met het oog op het EK. "Hij is offensief en defensief bereid arbeid te leveren en pikt regelmatig zijn doelpunten mee." Ondanks dat het tegen Gibraltar is, heeft Stengs volgens Driessen zijn belofte ingelost. "Dan moet dat Stengs een lekker gevoel geven met het oog op een plaats in de EK-selectie.

Lees meer over
Lees ook