Stengs neemt wedstrijdbal mee naar huis: 'Het is mijn eerste'

Stengs neemt wedstrijdbal mee naar huis: 'Het is mijn eerste'

6 reacties 6
Bron: Nos.nl
Foto: Pro Shots

Vanavond wist Oranje met 0-6 te winnen van Gibraltar. Feyenoorder Calvin Stengs was goed voor een hattrick in deze wedstrijd. Na afloop blikt hij terug op zijn prestatie in gesprek met de NOS.

Voor Stengs was het een geweldige avond, ondanks de matige weerstand van het kleine Gibraltar. "Om terug te keren, meteen te spelen, drie goals te maken en de overwinning mee te nemen is mooi. Ik ben blij dat ik mocht starten", vertelt Stengs.

Stengs wist wat het team te doen stond vandaag. "Iedereen verwacht een hoge uitslag en dat je goed voetbal speelt maar soms is dat nog wel eens lastig. Ik denk dat we het goed hebben gedaan, ik scoor zelf vroeg waardoor je wat lekker voetbalt. We zijn rustig gebleven en hebben genoeg kansen gehad."

Zijn goede spel in de Eredivisie en Champions League heeft geholpen om weer in Oranje te komen. "Ik wist wel dat je meer in de picture komt te staan als je in de Nederlandse competitie speelt. Het gevolg van goed spelen is dat je een uitnodiging krijgt en dat is mooi." Wat hij met de wedstrijdbal doet? Die neemt hij mee naar huis. "Misschien nog even een paar handtekeningen erop zetten in de kleedkamer. Het is mijn eerste", sluit de Feyenoorder af.

 

Lees meer over
Lees ook