'Het verbaast me eigenlijk een beetje hoe hecht deze groep is'

'Het verbaast me eigenlijk een beetje hoe hecht deze groep is'

Bron: YouTube
Foto: Pro Shots

In de nieuwe aflevering van Into The Weekend, die terug te zien is op het officiële Youtube-kanaal van Feyenoord, bespreken Mascha Lange en Mikki van Sas, die in september de overstap maakte van Manchester City naar Feyenoord, hoe de jonge keeper zijn tijd in Manchester heeft ervaren en waarom hij juist voor Feyenoord heeft gekozen."Op een gegeven moment krijg je wel een soort heimwee richting Nederland', begint Van Sas.

In Engeland, de jeugdopleiding van Manchester City om precies te zijn, vond Van Sas het wel mooi na drie succesvolle jaren. 'Ik heb er van genoten, goede tijd gehad en prijzen gepakt, vervolgt Van Sas. 'Uiteindelijk snakte in naar de vertrouwde omgeving en kreeg ik de kans om bij Feyenoord te tekenen. Dan is de keuze snel gemaakt', aldus Van Sas.

Wat was voor hem de reden om voor Feyenoord te kiezen? 'Arne Slot, jazeker. Hij is de hoofdreden dat ik bij Feyenoord speelt, vervolgt de jonge keeper. 'Ik zie mijzelf als een echte moderne keeper, dat profiel past ook heel goed bij de coach.

Inmiddels bij Feyenoord heeft Van Sas het ontzettend naar zijn zin. 'In de schaduw van Bijlow en Wellenreuther werkt Van Sas keihard aan zijn ontwikkeling. 'Ik vind het echt, echt leuk bij Feyenoord', vervolgt Van Sas. 'Het verbaast me eigenlijk een beetje hoe hecht deze groep is. Ze zijn allemaal superlief en aardig tegen elkaar.'

Lees meer over
Lees ook