'Feyenoord mikt op verlengen Fabiano Rust'

'Feyenoord mikt op verlengen Fabiano Rust'

6 reacties 6
Bron: 1908.nl
Foto: Pro Shots

De 18-jarige aanvaller Fabiano Rust speelt op dit moment bij Feyenoord Onder 21. Het contract van de spits loopt dit seizoen af en zou daarmee transfervrij kunnen gaan. Feyenoord wil zijn contract verlengen, meldt website 1908.

De verwachting is dat Rust graag wil blijven en beide partijen er samen uit gaan komen. Rust wordt gezien als een groot talent bij Feyenoord en zijn cijfers bevestigen dat. In de competitie voor O21 kwam Rust uit in 6 duels en daarin scoorde hij 5 goals. Ook in de Youth League wist de spits te scoren, namelijk de belangrijke derde treffer tegen SS Lazio.

De spits, geboren in Delft, kwam in 2020 over van de jeugd van ADO Den Haag. Rust heeft steeds laten zien van grote waarde te zijn, ook al is er veel concurrentie. Zepiqueno Redmond, Shaqueel van Persie en Nesto Groen strijden met hem om de belangrijke positie in het puntje van de aanval. Naast Rust lopen er meer contracten van jeugdspelers (bijv.: Jaden Slory en Mike Kleijn) af, in de komende periode verwachten wij meer updates rondom de jeugdspelers.

Lees ook