'Dan komt Ueda erin en daar wordt het niet beter van'

'Dan komt Ueda erin en daar wordt het niet beter van'

37 reacties 37
Bron: Vi.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord heeft met Santiago Gimenez een potentiële topspits in huis. Toch lijkt de Mexicaan de laatste weken wat minder in vorm. Afgelopen zondag was de wedstrijd tegen AZ Alkmaar en dat was ook een duel tussen de topscorers van de Eredivisie. In de Dick voor mekaar podcast van Voetbal International zijn ze niet onder de indruk geraakt. 

Met name Mario Been spaart de spitsen niet. 'Feyenoord - AZ was de wedstrijd van de topscorers Gimenez en Pavlidis. Maar ze hebben allebei amper een kans gehad. Dat zegt ook wel wat over de verdedigende compartimenten van beide ploegen', zegt Been, die ook niet onder de indruk is van zijn vervanger.

'Dan komt Ueda erin en daar wordt het niet beter van', zegt Been. 'Ik vond de zijkanten bij Feyenoord ook heel matig. Maar het middenveld en de laatste lijn zijn goed. Als je Trauner ook weer ziet spelen. Wat is hij goed; echt fantastisch. Hij pakt ballen af en speelt ze net zo makkelijk weer in. Het staat goed bij Feyenoord, mede dankzij hem. En als je dan met 1-0 kan winnen, is het niet overtuigend. Maar wel genoeg.'

Lees meer over
Lees ook