FR-Fans.nl zoekt versterking, ben jij die Feyenoorder die we zoeken?

FR-Fans.nl houdt jullie al meer dan twintig jaar dagelijks op de hoogte van de laatste Feyenoordnieuwtjes en geruchten. Vele tienduizenden bezoekers per dag vinden de weg naar FR-Fans.nl.

Wij zijn op zoek naar versterking voor ons gezellige team! Wij zijn op zoek naar jou! We willen ons team graag uitbreiden omdat we hard groeien! Voor de avonden en weekenden, maar ook voor wat uurtjes overdag, zijn we op zoek naar versterking die een oogje in het zeil kan houden.

Als redacteur zorg je er samen met de andere redacteurs voor dat FR-Fans.nl wordt voorzien van het laatste nieuws. Een goede beheersing van de Nederlandse taal is een pre evenals een gezonde dosis verstand en creativiteit. Op het moment dat je bezig bent als redacteur kun je ook prima andere dingen doen, het is dus niet zo dat je continu bezig bent.

Wat krijg ik er voor terug? 
Het aller belangrijkste is natuurlijk plezier samen met de andere crewleden! Daarnaast krijg je ook veel ervaring, kennis en connecties door in ons team te komen die je weer kunt gebruiken voor je opleiding of werk. Maar plezier staat natuurlijk voorop! Wie wil er niet bezig zijn met de mooiste club van de wereld samen met een groep gepassioneerde fans? 

Geïnteresseerd geraakt? Mooi! Vul snel het contactformulier in waarin je je zelf voorstelt en je motivatie om toe te treden tot de crew van FR-Fans.nl!

Klik hier om contact met ons op te nemen! Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten