Feyenoord verdient meer maar verliest van SS Lazio

197 reacties 197
Bron: FR-Fans.nl

Feyenoord heeft dinsdagavond verloren van SS Lazio in de groepsfase van de Champions League. In Rome werd het 1-0 voor de Italianen. SS Lazio scoorde het doelpunt in de eerste helft.

Feyenoord begon niet goed aan de wedstrijd waardoor SS Lazio gevaarlijk kon worden. Bart Nieuwkoop kreeg al binnen één minuut een gele kaart. De verdediger raakte even later geblesseerd aan het hoofd door een botsing met een speler van SS Lazio. Nieuwkoop moest met een brancard van het veld.

Vlak voor rust was het Ciro Immobile die zorgde voor de 1-0 voor SS Lazio, waardoor Feyenoord met een achterstand naar de kleedkamer ging voor de rust.

De tweede helft probeerde Feyenoord het nog om tot score te komen. Vlak voor tijd was het Ayase Ueda die nog bijna de 1-1 scoorde, maar de doelman kon redden.