Van Hanegem: 'Hij laat zich bij de 1-0 gewoon in de luren leggen'

Van Hanegem: 'Hij laat zich bij de 1-0 gewoon in de luren leggen'

34 reacties 34
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

Dat Feyenoord sinds de winst op Lazio Roma onder zijn kunnen presteert lijkt duidelijk. Na de pijnlijke nederlaag in Enschede tegen FC Twente was ook de uitwedstrijd in Waalwijk niet sprankelend, in zijn column in het Algemeen Dagblad is Willem van Hanegem duidelijk.

Feyenoord kende een slechte generale, maar dat zegt volgens 'de Kromme' niet zoveel. Zeker omdat het een Europese wedstrijd is. "En een goed resultaat in Rome, zelfs na de zwakke vertoningen tegen FC Twente en RKC, dat kan gewoon", zegt Van Hanegem. 
  
Van Hanegem constateert dat er veel spelers zijn die na de complimenten die de club en spelers kregen na de overwinning op Lazio Roma, een stuk slechter presteren. Santiago Gimenez en Dávid Hancko zijn twee van die spelers. 'Santiago Gimenez voorop', aldus Van Hanegem over spelers die het aflaten weten na de goede Champions League wedstrijd. Gimenez hoort gewoon Feyenoord op 0-2 te zetten, waarmee Van Hanegem verder kijkt dan de gemiste penalty. 

Maar ook Hancko is de laatste weken niet echt in vorm. "Hij laat zich bij de 1-0 gewoon in de luren leggen en dat was een week eerder tegen FC Twente ook al zo met Manfred Ugalde."

Lees ook