De kranten | Gimenez zijn slechtste wedstrijd in het Feyenoordshirt

De kranten | Gimenez zijn slechtste wedstrijd in het Feyenoordshirt

13 reacties 13
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord kwam tegen RKC Waalwijk niet helemaal scherp voor de dag. Na de wedstrijd tegen FC Twente die verloren ging, was er ook in Waalwijk niet veel te genieten. De mannen van Arne Slot waren niet scherp genoeg, maar wisten wel de drie punten mee te nemen naar Rotterdam. De kranten belichten vooral de scherpte eruit, dat zal in Rome echt beter moeten.

Volgens het Algemeen Dagblad is de scherpte missen tegen RKC nog niet zo'n probleem, maar moet het in Rome tegen Lazio echt beter. Met name Santiago Gimenez faalde, volgens het AD in zijn slechtste wedstrijd in Feyenoordshirt, niet alleen met de strafschop die hij miste. Maar Gimenez wordt nog steeds op handen gedragen en kan morgen tegen Lazio al weer revanche nemen. 

In De Telegraaf is het vooral vooruitkijken naar Lazio uit. Feyenoord speelt niet zo flitsend als Arne Slot hoopt. Zeker tegen FC Twente en RKC Waalwijk kwamen de Rotterdammers niet in hun eigen spel. In Rome zal het beter moeten. Toch zal Slot zijn speelwijze niet aanpassen. Er is voor Slot maar een weg naar Rome, aldus Marcel Kraan in de krant.

Lees meer over
Lees ook