Feyenoord wint in hondenweer van RKC Waalwijk

54 reacties 54
Bron: FR-Fans.nl

Feyenoord heeft vanavond de wedstrijd tegen RKC Waalwijk gewonnen. De Rotterdammers wonnen in Waalwijk met 1-2. De doelpunten aan de Rotterdamse kant werden gemaakt door Timber en Nieuwkoop.

Feyenoord had het moeilijk in Waalwijk waar het met bakken uit de hemel kwam. De Rotterdammers kwamen in de 25e minuut op een achterstand door een goal van Cleonise. Vlak voor rust kreeg Feyenoord een strafschop nadat Adewoye Gimenez vasthield en de spits daardoor viel. De speler van RKC Waalwijk kreeg een rode kaart. Gimenez benutte de penalty niet: hij probeerde een panenka maar die ging over.

Na de rust kwam Feyenoord beter uit de kleedkamer maar ook tegen een tienmans-verdediging van RKC Waalwijk was het moeizaam. Gelukkig stond Bart Nieuwkoop op de juiste plek toen een schot van Zerrouki tegen de paal kaatste. Hij tikte de bal erin. Nieuwkoop, die zijn eerste doelpunt voor Feyenoord maakte, besliste daarmee de wedstrijd.