'Je wordt geen kampioen, dan had je van Twente moeten winnen'

'Je wordt geen kampioen, dan had je van Twente moeten winnen'

49 reacties 49
Bron: FR-Fans.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord staat inmiddels zeven punten achter op PSV. De Rotterdammers krijgen veel complimenten over het spel, maar moeten wel vol in de achtervolging om voor het eerst sinds 1960/61 en 1961/62 weer twee keer achter elkaar kampioen te worden. In onze poll hebben we de vraag gesteld of onze bezoekers denken of we kampioen worden dit seizoen. De meningen zijn verdeeld 53% denkt dat Feyenoord kampioen wordt. 

Bijvoorbeeld Linkerhakje denkt dat het nog wel kan maar niet makkelijk wordt. "Het zal niet vanzelf gaan. Psv gaat ook nog wel wat inzinkingen krijgen. Als de tegenstanders door hebben wat hun zwakheden zijn. Feyenoord oogt m.i. degelijker maar wel elke wedstrijd 100% geven en niet te makkelijk denken. Wedstrijd in de tas, werken aan zelfvertrouwen van de hele selectie. Dus de bank ook slim en goed gebruiken."

Bijvoorbeeld LastigAllemaal denkt dat Feyenoord niet opnieuw kampioen gaat worden door de nederlaag tegen FC Twente. "Je wordt geen kampioen. Dan had je van Twente moeten winnen. Die 7 punten is met dit PSV in deze competitie gewoon teveel. Tweede wordt al een uitdaging, maar moet je wel minimaal halen."

Lees meer over
Lees ook