Partnerschap tussen Feyenoord en FC 's Gravenzande verlengd

Partnerschap tussen Feyenoord en FC 's Gravenzande verlengd

Bron: Feyenoord.nl
Foto: FR-Fans.nl

Feyenoord en FC 's Gravenzande verlengen het partnerschap tussen de beide clubs tot 2026. De amateurvereniging had al een overeenkomst met de club uit Rotterdam en die overeenkomst wordt verlengt. 

Ron van Meerten, Technisch Manager en Hoofd Jeugdopleiding van FC ’s-Gravenzande en Remco Heerkens, Coördinator Academy Partners van Feyenoord zijn beide erg blij met de verlenging. Van Meerten: ‘De kennisdeling en het uitwisselen van de ervaringen met de zo succesvolle jeugdopleiding van Feyenoord geeft ons als club een voorsprong bij de ontwikkeling van haar jeugdspelers. Hiermee kunnen we met veel enthousiasme verder bouwen aan de toekomst van FC ‘s-Gravenzande’, op de website van Feyenoord.

Heerkens: ‘Dat we nu al voor de derde keer een overeenkomst met elkaar hebben ondertekend zegt veel over de samenwerking. FC ’s-Gravenzande is inmiddels de grootste voetbalvereniging in de gemeente Westland en beschikt over een uitstekende organisatie. Zij hebben opleiden hoog in het vaandel staan, waarbij wij ze graag willen helpen om richting een nog hoger niveau te gaan.’

Lees meer over
Lees ook