Driessen voorspelt: 'Dat is een geruststelling voor Feyenoord'

Driessen voorspelt: 'Dat is een geruststelling voor Feyenoord'

3 reacties 3
Bron: Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord verloor dit seizoen voor het eerst van FC Twente. Arne Slot heeft als trainer van Feyenoord nog geen wedstrijd in Enschede weten te winnen. Net als vorig seizoen is de arbitrage een groot punt van discussie, met dezelfde hoofdrolspeler Robin Propper. Valentijn Driessen en Mike Verweij gaan in op de wedstrijd in de Kick-off podcast van de Telegraaf.

Verweij begint zijn relaas: "Het was natuurlijk een 100% strafschop voor Gimenez. Dat is het natuurlijk wel, want je hebt Higler als scheidsrechter en Van Boekel als VAR, vorig jaar had je ook al die volleybal bij Twente uit. Feyenoord heeft echt reden om zich te beklagen. Wat niet wegneemt dat Arne Slot zich volgens mij niet zo had moeten gedragen." 

Valentijn Driessen zag de wedstrijd en had veel verwacht na de knappe overwinning op SS Lazio. "Ik wil nog wel even doorgaan over Feyenoord. Ze hebben het voornamelijk aan zizhzelf te wijten. Vorig seizoen zag je dat Feyenoord de wedstrijden in de slotfase nog besliste. Dat is er dit jaar niet bij. En dat heeft ook wel te maken met het programma. Dus ik denk dat die Champions League zwaar meetelt, dat is wel wat anders dan de Europa League." Volgens Driessen moet Feyenoord oppassen dat het niet te veel averij op loopt in de titelrace.  

"Dit zijn wel de wedstrijden waar PSV ook kan verliezen waardoor je drie punten extra kan inhalen., je staat er nu zeven achter", Driessen gaat verder: "Daarom snapte ik niet dat ze zo slecht begonnen. Er zijn vier uitwedstrijden waar je moeite kan hebben: bij Ajax, die hebben ze gewonnen; bij Twente hebben ze verloren; en dan krijgen ze AZ en PSV nog." Toch denkt de journalist van de Telegraaf niet dat Feyenoord te veel hoeft te wanhopen om de kampioensstrijd dit seizoen en dat heeft alles te maken met de trainer van PSV: "Dat is een geruststelling voor Feyenoord want alle ploegen van Bosz storten in na de winterstop. Maar Feyenoord viel me wel zwaar tegen."

Lees ook