Is Zerrouki klaar voor een basisplaats?

Is Zerrouki klaar voor een basisplaats?

15 reacties 15
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

Bij Feyenoord lijken alle spelers momenteel wel grote schoenen te kunnen vullen. De Italiaanse media stond versteld toen na de wedstrijd aangegeven werd dat Ramiz Zerrouki niet gespeeld zou hebben als Yankuba Minteh fit was geweest. 

Het Algemeen Dagblad vraagt zich af of Arne Slot nog wel om Zerrouki heen kan nu de krachtmeting met FC Twente eraan komt. De middenvelder had een lastige start bij Feyenoord, al werd het in de media groter gemaakt vindt Slot. "Je wilt perspectief blijven bieden. En ik vertelde hem dat ik bestreed wat de media schreven − namelijk dat hij en Wieffer niet samen zouden kunnen spelen", aldus de oefenmeester die vooral zag dat Zerrouki fitter moest worden naar de maatstaven van Feyenoord. 

Nu is Zerrouki topfit, liet hij tegen Atletico Madrid en SS Lazio zien dat hij in de grote wedstrijden zijn mannetje staat. De Italiaanse media vroegen zich af hoeveel wapens dit Feyenoord eigenlijk heeft als Zerrouki meer bankzitter is dan basisspeler. Het AD constateert dat het er in ieder geval meer dan 11 zijn.

Lees meer over
Lees ook