Sterk spelend Feyenoord wint knap van SS Lazio

68 reacties 68
Bron: FR-Fans.nl

Feyenoord heeft woensdagavond in de Champions League gewonnen van SS Lazio. In De Kuip werd het 3-1 voor de Rotterdammers. Bij Feyenoord scoorde Santiago Gimenez twee keer en Ramiz Zerrouki scoorde één keer.

Feyenoord begon sterk aan de eerste helft en zette SS Lazio meteen onder druk. Voor Gimenez was het zijn eerste wedstrijd in de Champions League omdat hij de eerste twee wedstrijden geschorst was. De Mexicaan zorgde in de eerste helft voor de 1-0. Vlak voor rust was het Ramiz Zerrouki die met een prachtig doelpunt zorgde voor de 2-0.

Ook in de tweede helft was het Gimenez met een doelpunt. Vlak voor tijd deed SS Lazio nog wat terug. Pedro Rodríguez Ledesma benutte een penalty, wat uiteindelijk de 3-1 betekende, wat ook de einduitslag was.

Door de overwinning klimt Feyenoord over SS Lazio in de stand in Groep E. De Rotterdammers hebben nu zes punten uit drie wedstrijden. SS Lazio heeft vier punten uit drie wedstrijden.