Feyenoord O18 verliest mini-Klassieker in Amsterdam

9 reacties 9
Bron: FR-Fans.nl

Feyenoord O18 heeft de mini-Klassieker verloren op sportpark De Toekomst in Amsterdam. De wedstrijd werd na 38 minuten stilgelegd vanwege een blessure bij één van de grensrechters. Toen er een grensrechter was gevonden om de wedstrijd uit te vlaggen mocht Feyenoord aan de bak, want het moest op jacht naar de aansluitingstreffer. Dat lukte helaas niet en na rust vergrootte Ajax de voorsprong naar 3-0 en tekende hiermee voor de einduitslag van deze wedstrijd. Feyenoord wist nog wel een aantal grote kansen van Ajax te weren maar verzuimde het om de eigen kansen te verzilveren.

De wedstrijd werd door AFC Ajax live uitgezonden op het YouTube kanaal van AFC Ajax.

Opstelling Feyenoord (volgens VivaVarkenoord op X)
Ka, Read, Giersthove, Sebbar, Plug; Sneijer, El Harmouz, Kraaijeveld; Cruz, Redmond & Ouarghi