Drenthe: 'Hij krijgt de juiste puzzelstukjes op de juiste plaats'

Drenthe: 'Hij krijgt de juiste puzzelstukjes op de juiste plaats'

3 reacties 3
Foto: Pro Shots

In Veronica Offside, dat te zien is op Veronica, wordt het afgelopen voetbalweekend weer besproken. Aan tafel zitten Andy van der Meijde, Dick Advocaat en Wim Kieft. Ook Royston Drenthe is aanwezig in de studio.

‘Ik hoop natuurlijk Feyenoord, maar PSV speelt ook goed’, zegt Royston Drenthe op de vraag wie dit jaar kampioen gaat worden, in het programma Veronica Offside, dat te zien is op Veronica. Dick Advocaat blikt nog even terug op de wedstrijd tussen Feyenoord en PSV voor de Johan Cruijff Schaal. ‘Toen waren ze nog niet op het niveau van nu, want die hebben ook een goede selectie. Dat wordt wel echt interessant’, legt Dick Advocaat uit. 


Ook gaat het over meerdere spelers van de Club van Zuid. Bijvoorbeeld over Yankuba Minteh. ‘Daar gaat hij toch niet spelen, bij Newcastle.’, zegt Kieft. Hiermee doelt de ex-prof over de huurling van Newcastle United FC, die op dit moment een goede periode doormaakt bij Feyenoord. Ook is er lof voor Arne Slot. ‘Hij krijgt de juiste puzzelstukjes op de juiste plaats’, vindt Drenthe.


Ook de in bloedvorm verkerende spits Santiago Giménez komt aan bod. ‘Ik denk niet dat hij gaat’, zegt Advocaat over een mogelijke transfer waar de laatste dagen verhalen over gaan. ‘Hij staat wel steeds op de juiste plek’, gaat de oud-Feyenoordtrainer verder. Van der Meijde denkt daar anders over. ‘Als ze 50 miljoen bieden, is hij weg’, zegt de oud-speler.

Lees ook