Resultaten CL-tegenstanders Feyenoord in eigen competities

Feyenoord is in de Champions League ingedeeld in groep E, met verder nog Celtic FC, S.S. Lazio en Atletico Madrid. De tegenstanders van Feyenoord hebben dit weekend hun wedstrijden gespeeld in de nationale competities. Hieronder volgt een kort overzicht van de behaalde resultaten.

Atletico Madrid - Real Sociedad (2-1)

Atletico won ook de derde wedstrijd van deze week. In Madrid werd het 2-1 tegen Real Sociedad. Atletico kwam in de 22e minuut op een 1-0 voorsprong dankzij Lino. In de 73e minuut kwam Real Sociedad terug in de wedstrijd door een doelpunt van Oyarzabal en lang leek het duel in een gelijkspel te eindigen. Griezmann dacht daar echter anders over en benutte in de 89e minuut een strafschop waardoor Atletico uiteindelijk de volle buit over de streep wist te trekken.

Lazio - Atalanta (3-2)

Ook Lazio won dit weekend knap van Atalanta. Voor de huidige nummer 13 van de Serie A was dit een welkome opsteker. Een eigen doelpunt van De Ketelaere en een doelpunt van Castellanos zetten Lazio op een 2-0 voorsprong. Vervolgens kwam Atalanta terug tot 2-2. Uiteindelijk bleven de drie punten toch in Rome. Matias Vecino maakte in de 83e de winnende. In de slotfase kreeg de coach van Lazio, Maurizio Sarri, nog een rode kaart.

Celtic - Kilmarnock (3-1)

Celtic won zaterdag met 3-1 van Kilmarnock en poetst zo de zure nasmaak van de late nederlaag tegen Lazio weg. De doelpunten kwamen van Reo Hatate, Luis Palma en Greg Taylor. Met deze overwinning verstevigt Celtic de koppositie in de Schotse Premierschip. De voorsprong op nummer twee Rangers bedraagt al 7 punten na 8 wedstrijden.