Slot over transfergeruchten: 'Maar wij weten nergens iets van hoor'

Slot over transfergeruchten: 'Maar wij weten nergens iets van hoor'

13 reacties 13
Bron: Ad.nl
Foto: VK Sportphoto

Rondom de wedstrijd tegen Atlético Madrid werd er door de Spaanse pers veel gepraat over de mogelijke interesse van Real Madrid in Feyenoord-aanvaller Santiago Gimenez. De Mexicaan is bezig aan zijn tweede seizoen bij Feyenoord en is doorgegaan waar hij aan het einde van het vorig seizoen mee stopte, scoren.

Zelf zou Gimenez wel ooit voor Real Madrid willen spelen, zo zou hij verteld hebben tegen  journalist Elisa Lasso van El Chiringuito TV, zo meldde Fabrizio Romano op X. Ook Arne Slot kreeg voortdurend vragen van de Spaanse pers of er inderdaad interesse is van de topclub uit Madrid voor Gimenez. 'Ze vroegen er voor de wedstrijd naar en ook na de wedstrijd', zegt Slot in gesprek met het Algemeen Dagblad. 'Maar wij weten nergens iets van hoor. Het hoort er allemaal bij. Als je als spits scoort, dan wordt je naam genoemd.'

Dat Gimenez de stijgende lijn nog steeds te pakken heeft blijkt wel uit de statistieken van dit seizoen. In zeven Eredivisiewedstrijden scoorde de Mexicaan al zeven keer.

Lees ook
Lees meer over
Lees ook