Mulder: 'Daar hoor je nu helemaal niemand meer over'

Mulder: 'Daar hoor je nu helemaal niemand meer over'

22 reacties 22
Bron: Ziggo Sport
Foto: Pro Shots

Ook in het programma Rondo, dat te zien is op Ziggo Sport, wordt er zowel vooruit gekeken als teruggeblikt op de wedstrijden van Feyenoord. De Club van Zuid staat over twee dagen in Madrid op het veld van Wanda Metropolitano. Daar zullen de Rotterdammers de wedstrijd tegen Atlético Madrid afwerken. 


Gernot Trauner zou in een interview gesproken hebben over het willen gaan voor de drie punten in Madrid. ‘Dat vond ik net iets te enthousiast’, vertelt Khalid Boulahrouz, in Rondo, dat te zien is op Ziggo Sport. Toch geeft de oud-international Feyenoord wel een kans in Spanje. ‘Dan moet alles meezitten’, geeft Boulahrouz aan. 


Het team van Arne Slot is bezig met het neerzetten van een goede reeks. Dit valt ook op bij voetballer Bart Vriends. ‘Stengs en Timber vind ik veel beter dan de eerste maanden, Giménez is in bloedvorm’, legt de Sparta-verdediger uit. Ook over Ueda is Vriends te spreken. Bij hem viel vooral de ‘gigantische sprongkracht’ van Japanner op. 


Ook de voormalig betaald voetballer Youri Mulder heeft zo zijn kijk op de aankomende Champions League wedstrijd van Feyenoord. ‘Ik vind Atlético verdedigend best kwetsbaar’, zegt Mulder. Ook vindt de analist het commentaar op het middenveld van Feyenoord misplaatst. ‘Daar hoor je nu helemaal niemand meer over’, geeft Mulder aan. Hier doelt de, in Brussel geboren, analist op het commentaar dat er werd geleverd op het middenveld van Feyenoord. Er zouden te veel aankopen zijn gedaan die het gewenste niveau niet zouden bereiken. 

Lees ook