Kwakman: 'Feyenoord is daar gewoon veel te goed voor'

Kwakman: 'Feyenoord is daar gewoon veel te goed voor'

19 reacties 19
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

In Voetbalpraat, het voetbalpraatprogramma van ESPN, gaat het vooral over de historische Klassieker. Wouter Bouwman, Kees Kwakman, Teun de Boer en Leo Driessen blikten terug op de wedstrijden van vandaag.

De heren merkten op dat de ploeg van Arne Slot overal op voorbereid was. Door Ramiz Zerrouki in te brengen konden de Rotterdammers voornamelijk met het opvangen van de tweede bal de controle over de wedstrijd makkelijker behouden 'Je zag dat Feyenoord daar veel beter op anticipeerde,' aldus Kwakman.

Een wedstrijd ging het woensdagmiddag niet meer worden tussen Ajax en Feyenoord, dat was al snel duidelijk. Na veertien seconden kreeg Quinten Timber al de kans op de 0-4, maar hij miste. Enkele minuten later was het alsnog Giménez die de wedstrijd besliste: 'Kijk, je wist ook wel dat het niet meer ging gebeuren. Feyenoord is daar gewoon veel te goed voor,' vult Kwakman aan.

Commentator Leo Driessen is lovend over de Mexicaanse spits: 'Hij is voor Nederlandse begrippen een topspits, de beste die er is op dit moment.' Verder is Driessen complimenteus de ontwikkeling van de spits, die zich in een jaar tijd behoorlijk heeft verbeterd.

Lees ook