Timber: 'Uiteindelijk kunnen we het vieren nu'

19 reacties 19
Bron: Feyenoord.nl

Feyenoord moest woensdagmiddag het restant van de Klassieker uitspelen. Afgelopen zondag werd in de 55e minuut de wedstrijd gestaakt. Toen stonden de Rotterdammers al met 0-3 voor.

Vandaag werd er om 14:00 uur afgetrapt en Feyenoord wist snel opnieuw te scoren. Santiago Gimenez was de doelpuntenmaker en zorgde voor zijn derde treffer in deze wedstrijd. 'Uiteindelijk hebben we nu gewonnen', zegt Timber na afloop tegen Feyenoord Media, waarvan het interview is geplaatst op de website van Feyenoord. 'Volgens mij de grootste uitslag ooit in de ArenA. Dat is een heerlijk gevoel.'

Feyenoord speelde een goede wedstrijd in Amsterdam. 'Volgens mij hadden we al na een minuut een grote kans. Santi scoorde ook best wel snel. Ik denk vooral dat we met zijn allen goed verdedigd hebben, eigenlijk bijna geen kans hebben weggegeven. Daarbij creëren we nog wat kansen. Het kon nog wel meer worden. Dat hebben we gewoon goed gedaan als team vandaag.'

Na afloop klonk er, net als afgelopen zondag, gezang uit de kleedkamer van Feyenoord. 'De sfeer is heel goed nu. Uiteindelijk kunnen we het vieren nu', aldus Timber, die opnieuw een sterke wedstrijd speelde.