Boskamp: 'Het aanvallend denken gaat als een sneltrein'

Boskamp: 'Het aanvallend denken gaat als een sneltrein'

4 reacties 4
Foto: Pro Shots

Ook bij Veronica Offside, van Veronica, wordt De Klassieker geanalyseerd door de tafelgasten. Wilfred Genee kijkt samen met Jan Boskamp, Dick Advocaat en Wim Kieft naast de veel besproken en bewogen wedstrijd van afgelopen zondag. Veronica Offside is te zien op Veronica.

‘Het geeft een goed gevoel, iedereen is gelukkig. Het is een hele leuke dag’, legt Boskamp uit in Veronica Offside, dat te zien is op Veronica. De oud-speler van Feyenoord lijkt helemaal in zijn nopjes met de overwinning van de Rotterdammers.

Feyenoord was afgelopen zondag zeer effectief in de Johan Cruijff ArenA. Na 37 minuten stond het dan ook al 0-3. Advocaat zag daar dan ook grote verschillen tussen de regerend landskampioen en de Amsterdammers. ‘Dat is nou net het verschil tussen de spits van Feyenoord en Ajax’, zegt de voormalig trainer van Feyenoord. ‘Het aanvallend denken gaat als een sneltrein’, voegt Boskamp er nog aan toe.

Aankomende woensdag zal Feyenoord naar alle waarschijnlijkheid de wedstrijd tegen Ajax uitspelen. Tijdens Veronica Offside wordt ook nog een rondje voorspellingen gedaan. Zowel Boskamp als Advocaat denken aan een 0-5 voor Feyenoord.

Lees ook