Te Kloese: 'Ons gevoel na zondag is nog steeds slecht hoor'

Te Kloese: 'Ons gevoel na zondag is nog steeds slecht hoor'

7 reacties 7
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

De afgelaste Klassieker van zondagmiddag is nog steeds onderwerp van discussie. Ook de algemeen directeur van Feyenoord, Dennis te Kloese, geeft zijn mening in een interview met het Algemeen Dagblad.

 

'Wij hoopten dat het competitiebestuur de 0-3 zou handhaven als uitslag', gaat Te Kloese van start in het AD, waar het interview te lezen is op de website van de krant. De nul tegen drie geeft de algemeen directeur van Feyenoord ook geen voldaan gevoel. 'Of wij ons nu winnaar voelen?’, vertelt Te Kloese. 'Helemaal niet zelfs. Er zijn geen winnaars in deze kwestie, het Nederlands voetbal heeft flink gezichtsverlies geleden.'

Te Kloese laat weten dat een oefenwedstrijd tegen NAC Breda geschrapt moet worden. En dat Arne Slot aankomende week graag had gebruikt als trainingsweek voor de aankomende wedstrijden tegen Go Ahead Eagles en Atlético Madrid. 

Al met al houdt de algemeen directeur van Feyenoord een bitter nasmaak over na zondag. 'Ons gevoel na zondag is nog steeds slecht hoor', legt de algemeen directeur uit. Te Kloese sluit af dat iedereen verder moet en dat Feyenoord dat kan na woensdagmiddag.

Lees ook