'Topclubs op de tribune voor Gimenez, ook andere Feyenoorders bekeken'

'Topclubs op de tribune voor Gimenez, ook andere Feyenoorders bekeken'

26 reacties 26
Bron: 90min
Foto: Pro Shots

Volgens 90min.com zouden zondag in de Johan Cruijff ArenA scouts van Arsenal FC, Chelsea FC en Tottenham Hotspur FC op de tribune hebben gezeten om Santiago Gimenez te bekijken. De Engelse clubs zagen de aanvaller twee keer scoren.

Gimenez zou niet de enige Feyenoorder zijn die de scouts zondag hebben bekeken. Ook Calvin Stengs, Lutsharel Geertruida en Igor Paixão zouden in de gaten zijn gehouden door de clubs. Geertruida leek de afgelopen transferperiode al een transfer te gaan maken naar RB Leipzig, maar de verdediger, die inmiddels ook international is, zag een transfer naar de club uit de Bundesliga afketsen.

Gimenez is bij Feyenoord bezig aan zijn tweede seizoen. Ook vorig seizoen, toen hij met de Rotterdammers kampioen werd, liet de Mexicaan zijn kwaliteiten zien. Dit seizoen heeft hij de goede lijn doorgetrokken. In zes Eredivisiewedstrijden scoorde Gimenez al acht keer. Hij gaf ook nog twee assists.

Bij een tussenstand van 0-3 werd De Klassieker gestaakt. Wat er met het restant van de wedstrijd gaat gebeuren is nog onbekend.

Lees ook