Oud-Feyenoorders | Kökçü en Dessers belangrijk voor hun club

Oud-Feyenoorders | Kökçü en Dessers belangrijk voor hun club

5 reacties 5
Bron: FR-Fans.nl
Foto: Pro Shots

In de rubriek ‘Oud-Feyenoorders in het Buitenland’ maakt FR-Fans.nl wekelijks een overzicht van de resultaten van onze oude bekenden. Feyenoord speelde zondag de klassieker in Amsterdam, waar bij een historische 0-3 voorsprong de wedstrijd, na een tweede ‘vuurwerk’ voorval, definitief werd gestaakt. Benieuwd of de Oud-Feyenoorders ook voor een vernedering konden zorgen?


Engeland

Tyrell Malacia zag zaterdag zijn teamgenoten de uitwedstrijd met 0-1 winnen van Burnley. Malacia zag nog steeds niet bij de selectie. Manchester United staat op plaats negen in de Premier League.


Marcos Senesi en Luis Sinisterra verloren zondag de uitwedstrijd met 3-1 van Brighton. Senesi en Sinisterra begonnen beiden op de bank, waar de Argentijnse verdediger nog in 83e minuut het veld in kwam. De Colombiaan bleef de gehele wedstrijd vanaf de bank toekijken. Senesi haalde nog een passnauwkeurigheid van 100% en won ongeveer 40% van zijn duels. Via Sofascore kreeg hij een 6.9. Bournemouth staat op plaats zeventien in de Premier League. 


Gustavo Hamer verloor zondag met maar liefst 0-8 van Newcastle United. Hamer begon in de basis en speelde 66 minuten, maar kon de vernedering niet tegengaan. De middenvelder haalde een passnauwkeurigheid van 78% en won 20% van zijn duels. Via Sofascore kreeg hij een 6.5. Sheffield United staat laatste in de Premier League. 


Portugal

Orkun Kökçü en Frederik Aursnes wonnen zondag de uitwedstrijd met 1-3 van Portimonense. Kokcu werd in de rust gewisseld, waar Aursnes wederom de gehele wedstrijd speelde. De Turks international haalde een passnauwkeurigheid van 89% en gaf een assist. Via Sofascore kreeg Kökçü een 7.4 voor zijn prestaties. Aursnes haalde een passnauwkeurigheid 85% en won ongeveer 45% van zijn persoonlijke duels. Via Sofascore kreeg de Noor een 6.8. Benfica staat op plaats twee in de Liga Nos. 


Robert Boženík verloor zondag met 4-1 van SC Braga. Boženík begon in de basis en speelde 76 minuten. De spits schoot nul keer richting doel en haalde een passnauwkeurigheid van 90%. Via Sofascore kreeg de Slowaak een 6.6. Boavista staat op plaats vier in de Liga Nos. 


Italië

Marcus Pedersen won zaterdag de thuiswedstrijd met 4-2 van Juventus. Pedersen begon als wissel, maar kwam in de 85e minuut nog het veld in. De Noor haalde een passnauwkeurigheid van 50% en won geen duel. Via Sofascore kreeg de rechtsback een 6.5. Sassuolo staat met deze overwinning op plaats twaalf in de Serie A. 


Schotland 

Cyriel Dessers en Danilo wonnen zondag de thuiswedstrijd met 1-0 van Motherwell. Dessers begon in de basis, speelde 67 minuten en wist het enige doelpunt te maken. De Nigeriaanse spits haalde daarnaast een passnauwkeurigheid van 75% en schoot drie keer richting doel. Via Sofascore kreeg Dessers een 7.4. De Oud-Feyenoorder Danilo zat niet bij de wedstrijdselectie. Rangers FC staat op plaats drie in de Schotse Premiership. 


Turkije

Sebastian Szymański won zondag de uitwedstrijd met 0-1 van Alanyaspor. Szymański speelde 89 minuten en haalde een passnauwkeurigheid van 87%. Daarbij gaf de Pool drie keypasses en schoot hij drie keer richting doel. Via Sofascore kreeg de aanvallende middenvelder een 7.1. Fenerbahçe staat op plaats één in de Turkse Süper Lig. 

Lees meer over
Lees ook