'Dat je akkoord en bent en moet wachten tot hij in Rotterdam is, vond ik moeilijk'

'Dat je akkoord en bent en moet wachten tot hij in Rotterdam is, vond ik moeilijk'

3 reacties 3
Bron: ESPN
Foto: FR-Fans.nl

In gesprek met Goedemorgen Eredivisie spreekt Dennis te Kloese, algemeen directeur, over Feyenoord. Het programma is te zien op ESPN1

Te Kloese gaat in op topaankoop Luka Ivanusec. 'Hier zijn we heel lang mee bezig geweest'. Te Kloese vertelt dat hij hoopte dat Dinamo Zagreb er uit zou vliegen in de voorronde Champions League, maar op dat moment de aanvaller een hattrick maakte.  'Dat is leuk, dan gaan er ook geen andere clubs naar kijken. Dat viel helemaal niet op.', grapte de algemeen en technisch directeur over de grote belangstelling die Ivanusec ook van andere clbus genoot.
Te Kloese zegt dat hij geen uitspraken mag doen over geld, maar Ivanusec voor niet meer dan acht miljoen euro gekomen is. 'Hij moet dan nog een paar keer zijn veters strikken en doelpunten maken, dan kan het ietsje vriendelijker worden voor Dinamo. Maar ik moet eerlijk zeggen, het is voor ons een goede deal.'

De eindverantwoordelijke vindt het een grote stap vooruit dat Feyenoord een speler kan kopen en niet meer hoeft te huren. 
Te Kloese is blij met de concurrentie op meerdere posities. 'Je hebt gewoon een brede en goede selectie nodig.'
'Don Dennis' vindt het goed hoe Arne Slot wisselt en dat hij op die manier Feyenoord in de slotfase nog een boost kan geven.

Te Kloese grinnikt over een opmerking van de presentatrice Fresia Cousina Arias over 'in de bosjes liggen om het gedrag van spelers' te monitoren. Te Kloese legt uit dat Feyenoord niet over één nacht ijs gaat en naast scoutingbeelden ook met oude clubs wil spreken.
'We kunnen niet allemaal koorknaapjes naar binnenhalen.', hiermee doelt Te Kloese op de uitgebreide scouting van een speler die dus verder gaat dan alleen het voetbal. Feyenoord bekijkt zoveel mogelijk live zodat er gekeken kan worden of een speler bij Feyenoord past.
'We zijn een club van hard werken en mouwen opstropen.'

 

 

Lees ook