Marsman maakt transfer binnen de VS

Marsman maakt transfer binnen de VS

4 reacties 4
Foto: Pro Shots

Seizoen 2020/21 is alweer een geruime tijd achter de rug. Aan het einde van dat seizoen vertrok keeper Nick Marsman naar de VS. Daar ging hij het doel verdedigen van Inter Miami CF in de NLS. Nu maakt Marsman een overstap binnen het land, zo meldt zijn nieuwe club op haar website.

Marsman zal Inter Miami CF verruilen voor San Antonio FC, zo valt te lezen op de website van de laatst genoemde ploeg. Het team uit Texas komt uit op het tweede niveau van de Verenigde Staten. Marsman kwam zeven keer uit voor Inter Miami in één seizoen. Het seizoen daarop, 2022/23, werd de Zwollenaar naar het belofte elftal verplaatst (Inter Miami CF II). Hier kwam hij twee keer in actie.

Marsman, die als bijnaam De Gele Kanarie heeft, keepte voor Feyenoord over twee seizoenen 23 wedstrijden. Hier viel de 32 jarige doelverdediger vaak in bij blessures van de eerste keepers.

Marsman moest vertrekken bij Inter Miami om ruimte te maken binnen het salarisbudget, zo weet RTL Nieuws te melden.

De oud-Feyenoordkeeper is dit weekend al inzetbaar voor de USL Championship play tegen Tampa Bay Rowdies. Marsman zal gaan spelen met nummer 21.

Lees ook