OFFICIEEL | Feyenoord O21 versterkt zich met Wassim Essanoussi

OFFICIEEL | Feyenoord O21 versterkt zich met Wassim Essanoussi

Bron: Feyenoord.nl
Foto: FR-Fans.nl

Feyenoord heeft op haar site bekend gemaakt dat Wassim Essanoussi Feyenoord Onder 21 zal gaan versterken. De 19-jarige speler is transfervrij overgenomen en heeft donderdagmiddag zijn handtekening onder het contract gezet.

Essanoussi zet zijn handtekening onder een contract van één seizoen. Hierbij zit een optie voor nog één seizoen, zo is te lezen op de website van Feyenoord. ‘Het voelt voor mij geweldig om bij een mooie club als Feyenoord een contract te mogen tekenen,’ legt Essanoussi uit. 

‘Inmiddels train ik nu twee weken mee en kan ik niet anders zeggen dan dat ik al vanaf de eerste dag het erg naar mijn zin heb', gaat de 19-jarige middenvelder verder. 'Ik hoop bij Feyenoord de stijgende lijn in te zetten en ben benieuwd wat de toekomst mij zal brengen bij de club', sluit Essanoussi af.

Essanoussi begon in de jeugd van amateurclub Rood-Wit'62. Al vroeg werd hij ontdekt door VVV-Venlo. Bij VVV doorliep de in Helmond geboren middenvelder de gehele jeugdopleiding. Essanoussi heeft zijn debuut in het Betaald Voetbal al gemaakt. Op 24 oktober 2020 speelde hij zijn eerste wedstrijd bij VVV-Venlo.

Uiteindelijk speelde Essanoussi vijf wedstrijden voor VVV-Venlo in de Eredivisie en twintig wedstrijden voor dezelfde club, maar dan een niveau lager in Keuken Kampioen Divisie. Afgelopen seizoen kwam Essanoussi niet meer uit voor VVV, maar voor Helmond Sport. Hier speelde hij achttien keer.

Lees ook