OFFICIEEL | Te Kloese krijgt belangrijke post in ECA

OFFICIEEL | Te Kloese krijgt belangrijke post in ECA

16 reacties 16
Bron: Feyenoord.nl
Foto: VK Sportphoto

Vandaag is Dennis te Kloese officieel benoemd in de executive board van de European Club Association (ECA), dat de grootste en belangrijkste organisatie van voetbalclubs in Europa is, zo meldt Feyenoord op de website.

Sinds Edwin van der Sar in mei opstapte als directeur van Ajax, was er geen afvaardiging meer van het Nederlands voetbal binnen de ECA. ‘Als echt opleidingsland nemen we een bijzondere positie in die beschermd moet worden', zegt Te Kloese op de website van Feyenoord. 'Alleen al daarom is het goed dat er een Nederlandse vertegenwoordiger in het bestuur zit. Ik vind het eervol dat ik dat nu mag zijn. Ongetwijfeld heb ik dat voor een belangrijk deel te danken aan de gestegen status van Feyenoord de afgelopen jaren, maar ik zal me dus nadrukkelijk inspannen voor alle Nederlandse clubs en onze competitie.'

De algemeen directeur van Feyenoord werd zelf door het bestuur van de ECA benaderd om deze belangrijke nevenfunctie te bekleden. Hij zal dit combineren met zijn werkzaamheden bij Feyenoord.

Lees meer over
Lees ook