Krabbendam: 'Feyenoord was gewoon ontzettend goed aan de bal'

Krabbendam: 'Feyenoord was gewoon ontzettend goed aan de bal'

9 reacties 9
Bron: Vi.nl
Foto: Pro Shots

Na de valse start van Feyenoord in de Eredivisie lijkt de toekomst alweer een stuk rooskleuriger voor de Rotterdammers. Na de overwinning in Utrecht is Feyenoord weer op de goede weg, aldus Martijn Krabbendam in de Dick Voormekaar Podcast van Voetbal International, die is geplaatst op Spotify.

De heren zijn in hun nieuwste aflevering uitermate positief over wat Feyenoord afgelopen weekend in Utrecht heeft laten zien. Vooral nieuwelingen Luka Ivanušec en Ayase Ueda maakten een goede indruk bij de journalisten.

Ook Sjoerd Keizer van Voetbal International is lyrisch over het spel van de Rotterdammers. Dat blijkt wanneer hij door Krabbendam wordt gevraagd wat zijn mening over de wedstrijd is: 'Als je sommige aanvallen zag, dan maakt het niet meer uit welke tegenstander er tegenover je staat. Dan zou je tegen iedereen doelpunten maken.' De eerste goal van de Japanner in dienst van Feyenoord is daar een mooi voorbeeld van volgens Keizer: 'Die goal met Ueda, dat ging zo snel. Hoe ze er doorheen komen af en toe is wel heel snel.'

Met de Champions League in het vooruitzicht zal de aandacht ook steeds meer gevestigd worden op het spel van de Japanner, aangezien Santiago Giménez een schorsing voor de eerste twee wedstrijden van de groepsfase moet uitzitten. 

Na 'opwarmertje' Almere City bleek in de uitwedstrijd tegen FC Utrecht de kwaliteit van de Rotterdammers echt boven te drijven. Zo zag Krabbendam Utrecht strijdend ten onder gaan aan het spel van de Rotterdamse ploeg: 'Heel Feyenoord zag er goed uit. Feyenoord was gewoon ontzettend goed aan de bal.'

Lees meer over
Lees ook