Feyenoord wil contract Geertruida openbreken en verlengen

Feyenoord wil contract Geertruida openbreken en verlengen

39 reacties 39
Bron: Rijnmond.nl
Foto: VK Sportphoto

Feyenoord wil het contract met Lutsharel Geertruida openbreken en verlengen, zo liet Dennis te Kloese weten in een groot interview met Rijnmond, zo meldt Dennis van Eersel van Rijnmond op zijn X-pagina.

Geertruida leek de afgelopen transferperiode een transfer te maken naar de Bundesliga. RB Leipzig hoopte de verdediger vast te kunnen leggen, maar tot een transfer kwam het uiteindelijk niet. Te Kloese is blij met de instelling die Geertruida heeft laten zien ondanks dat een transfer deze zomer niet door ging en hoopt dus het contract met de verdediger te kunnen openbreken. 'Als hij daar voor open zou staan zou dat heel mooi zijn', aldus Te Kloese in een groot interview met Rijnmond, waarvan het interview is geplaatst op de YouTube pagina van Rijnmond. Wel snapt Te Kloese dat hij zowel op professioneel als op persoonlijk vlak een stap wil maken. 'Voor ons is hij een meer dan gewaardeerde speler en een fantastische speler. Hij is niet voor niets natuurlijk international, en door meerdere clubs gescout en bekeken.'

Het contract met Geertruida loopt nog tot medio 2025. Te Kloese hoopt dat de verdediger het contract wil openbreken en wil verlengen.

Lees ook