'Het voetballende gedeelte van Feyenoord heeft de doorslag gegeven'

'Het voetballende gedeelte van Feyenoord heeft de doorslag gegeven'

3 reacties 3
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord won gisteren vrij eenvoudig van FC Utrecht. In de Domstad werd het 1-5 en werd ook het spel van de Rotterdammers bejubeld. In de AD Voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad gaat Mikos Gouka verder in op het spel en het verschil met de eerste wedstrijden van het seizoen.

Feyenoord had het betere van het spel in Utrecht. "Het voetballende gedeelte van Feyenoord heeft de doorslag gegeven. Utrecht in vorm had van dit Feyenoord ook niet gewonnen", aldus Gouka. Met name spel van Feyenoord kon iedereen bekoren. "Arne Slot keek bij Sparta uit rechts naast hem en hij hoorde bloed zweet en tranen en dat raakte hem wel. Hij vond het spel namelijk wel goed alleen de eindfase ontbrak. En die is er nu wel." 

Bij Feyenoord leek de eerste wedstrijden vooral het commentaar, dat de binnengekomen spelers niet de vertrokken spelers direct konden vervangen. Toch lijkt het nu aardig goed te vallen. "Er is wat veranderd in de hiërarchie. Minteh zit voor Dilrosun die er niet eens bij was en voor Jahanbakhsh. Als Gimenez niet lekker in de wedstrijd zit of niet helemaal fit is hebben ze met Ueda een hele goede misschien wel net zo'n goede tweede spits.Je ziet met die Kroatisch international een speler met ervaring die de bal niet zomaar kwijt raakt.Achterin staat het wel denk ik. Dan hebben ze nog een speler die eigenlijk te goed is voor de bank en dat is Nieuwkoop, daarmee kun je eventueel nog wat schuiven en ook het middenveld is goed bezet."

Lees ook