Krabbendam over transferwindow: 'Nog steeds bezig om een inhaalslag te maken'

Krabbendam over transferwindow: 'Nog steeds bezig om een inhaalslag te maken'

19 reacties 19
Bron: Vi.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord roerde zich op de transfermarkt en wist de selectie van de nodige impulsen te voorzien. In de VI Deadlineshow van Voetbal International op YouTube gaat Martijn Krabbendam in op de mutaties in het spelersmateriaal van de landskampioen.

"Ik denk wel dat Feyenoord het maximale er uit heeft gehaald", zo begint de clubwatcher van het voetbalweekblad. "Feyenoord heeft vooral het probleem dat ze een salarishuishouding hebben dat ze spelers van tien plus miljoen niet aan kunnen. Feyenoord is wat dat betreft nog bezig om een inhaalslag te maken. Met de beperkingen die Feyenoord nog steeds heeft hebben ze hun selectie op peil kunnen houden." 

De Kroatisch international Ivanusec is voor Krabbendam wel de speler waar de supporters het meest van mogen verwachten: "Ik ben wel benieuwd naar Ivanusec, we hebben hem hier in de Kuip al gezien tegen het Nederlands elftal en toen maakte hij een goede indruk. Dan kun je mij niet vertellen dat hij het niet tegen Utrecht kan." Slot heeft aangegeven dat de linksbuiten wedstrijdfit is en volgens Krabbendam is de kans zeer groot dat hij direct in de basis start.

Lees ook