Hall: 'Ik hoorde er niet bij'

Hall: 'Ik hoorde er niet bij'

7 reacties 7
Bron: YouTube
Foto: Pro Shots

Denzel Hall, de 22-jarige oud-verdediger van Feyenoord, die op 23 juli een vierjarig contract tekende bij sc Heerenveen, zegt in gesprek met Voetbalzone, dat terug te zien is op de Youtube-pagina van de site, met gemende gevoelens terug te kijken naar zijn mislukte poging om in Feyenoord 1 te spelen. 'Bij Feyenoord weet je: of je hoort erbij of je hoort er niet bij. Ik hoorde er niet bij', aldus Hall.

De rechtsback van sc Heerenveen snapt het besluit van Feyenoord om niet voor hem te kiezen. 'Ze gaan de Champions League spelen, dus wordt het niveau steeds hoger en hoger. Dan moet er een beslissing worden genomen en wordt er besloten dat ik er niet bij zit.'

De keuzen om bij sc Heerenveen te gaan voetballen was voor de jonge verdediger een logische. Dat heeft te maken met de coach van de Friese club, Kees van Wonderen. Hall kent Van Wonderen nog uit zijn tijd bij Jong Oranje en hoopt daarom op meer speelminuten bij de Friezen. 'Mijn doelstelling is om steeds beter te worden, in aanvallend én verdedigend opzicht, zodat ik veel speelminuten krijg in de Eredivisie. Ik wil mijzelf laten zien en belangrijk zijn voor de club.

Lees ook