Timber: 'Ik denk dat we veel kwaliteiten hebben als team'

Timber: 'Ik denk dat we veel kwaliteiten hebben als team'

2 reacties 2
Bron: Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Quinten Timber speelde zondagmiddag een grote rol tijdens de 6-1 overwinning op Almere City. In gesprek met Feyenoord, te zien op de clubwebsite, vertelt hij over de wedstrijd waarin hij scoorde en een assist gaf. 

 

De 1-0 viel al snel nadat Timber een goede actie eindigde met een assist op Santiago Gimenez. Kort daarna legde Bas Nijhuis het spel stil in verband met noodweer. 'Niet fijn natuurlijk, vooral persoonlijk vind ik het ook niet fijn', zegt Timber. Hij vervolgt: 'Vooral als je lekker bezig bent, maar dan is het ook weer de kunst om je focus te houden en ook warm te blijven in de kleedkamer. Uiteindelijk hebben we dat gedaan en zijn we goed uit de kleedkamer gekomen.’

 

Het was een goede herstart met al snel de 2-0 en 3-0. Een goede kwaliteit, wat Timber betreft, maar dat is niet de enige. 'Ik denk dat we veel kwaliteiten hebben als team', aldus de man die met de 6-1 uiteindelijk de eindstand op het scorebord zette. Voor komende zondag kijkt hij uit naar de wedstrijd in zijn stad Utrecht, tegen zijn oude ploeg FC Utrecht.

Lees ook