'Er is, wat dat betreft, nog genoeg werk aan de winkel'

'Er is, wat dat betreft, nog genoeg werk aan de winkel'

4 reacties 4
Bron: Rijnmond.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord won eerder op de dag vrij eenvoudig van Almere City FC. De ploeg van coach Arne Slot had weinig moeite met de gasten uit Almere en scoorde maar liefst zes doelpunten, al had de score veel hoger kunnen, misschien wel moeten, uitvallen.

In de podcast FC Rijnmond, die te beluisteren is op rijnmond.nl, blikken de gasten terug op de klinkende overwinning van Feyenoord op de promovendus uit Almere. 

Presentator Jesse van Someren stelt direct aan het begin van podcast dat dit wel een zege is die Feyenoord op dit moment heel goed kan gebruiken. Volgens Dennis van Eersel was de overwinning meer dan terecht, waarbij Feyenoord ook nog eens heel goed voetbalde en nog veel meer kansen had gecreëerd. 'Maar het was wel een wedstrijd tegen de promovendus', aldus Van Eersel. 'Het klasseverschil was wel heel erg duidelijk aanwezig. Maar goed, je moet dat toch nog even laten zien en het is goed voor het vertrouwen.

Verder stelt Van Eersel dat ondanks de overwinning de start van het seizoen nog steeds niet is waar men bij Feyenoord vooraf op had gerekend. 'Er is, wat dat betreft, nog genoeg werk aan de winkel.'

Lees ook