Oud-Feyenoorders | Danilo en Dessers samen belangrijk voor Rangers

Oud-Feyenoorders | Danilo en Dessers samen belangrijk voor Rangers

12 reacties 12
Bron: FR-Fans.nl
Foto: Pro Shots

In de rubriek ‘Oud-Feyenoorders in het Buitenland’ maakt FR-Fans.nl wekelijks een overzicht van de resultaten van onze oude bekenden. Feyenoord eindigde de week wederom met een gelijkspel. De derby tegen Sparta Rotterdam werd met 2-2 gelijkgespeeld. Benieuwd of de Oud-Feyenoorders wel voor een goed resultaat konden zorgen?


Engeland

Tyrell Malacia zag zijn teamgenoten zaterdag de uitwedstrijd met 2-0 verliezen van Tottenham Hotspurs. Malacia zat niet bij de selectie door een blessure. Manchester United staat op plaats twaalf in de Premier League.


Marcos Senesi verloor zaterdag de uitwedstrijd met 3-1 van Liverpool. Senesi begon in de basis en haalde een passnauwkeurigheid van 74%. Daarnaast won de verdediger ongeveer 50% van zijn duels en werd hij in de 84e minuut gewisseld. De Argentijn kreeg een 6.6 via Sofascore. Bournemouth staat op plaats veertien in de Premier League. 


Gustavo Hamer verloor vrijdag de uitwedstrijd met 2-1 van Nottingham Forest. Hamer speelde 90 minuten bij zijn debuut en liet zich direct gelden door te scoren. Verder haalde Hamer een passnauwkeurigheid van 74% en kreeg hij een gele kaart. Via Sofascore kreeg de Oud-Feyenoorder een 7.5. Sheffield United staat op plaats zestien in de Premier League. 


Luis Sinisterra zag vrijdag zijn teamgenoten met 1-1 gelijk spelen tegen West Bromwich Albion. Sinisterra zat wederom niet bij de wedstrijdselectie. Leeds United staat op plaats negentien in de EFL Championship. 


Portugal

Orkun Kokcu en Fredrik Aursnes wonnen zaterdag de thuiswedstrijd met 2-0 van Estrela Amadora. Beiden begonnen in de basis waar Aursnes 90 minuten speelde en Kokcu 89 minuten. De Noor speelde vanaf de linksachter positie, haalde een passnauwkeurigheid van 90% en won 100% van zijn duels. Kokcu haalde een passnauwkeurigheid van 83% en gaf daarbij vijf keypasses. Daarnaast schoot de Turks international drie keer richting doel. Aursnes kreeg een 7.6 en Kokcu maar liefst een 8.6 via Sofascore. Benfica staat op plaats tien in de Liga Nos. 


Schotland

Danilo en Cyriel Dessers wonnen zaterdag de thuiswedstrijd in de Scottish League Cup met 2-1 van Greenock Morton. Dessers begon in de basis en scoorde, waar Danilo in de 57e minuut het veld in werd gewisseld. Danilo wist bij zijn invalbeurt wederom te scoren, ditmaal op aangeven van Dessers. De twee spitsen lijken een goede connectie te hebben binnen het veld. Dinsdag 22 augustus moeten beide Oud-Feyenoorders het opnemen tegen PSV om een plaats in de groepsfase van de Champions League. 


Turkije

Sebastian Szymanski speelt vanavond om 20.00 uur de uitwedstrijd tegen Samsunspor. 

 

Lees meer over
Lees ook