Rijsdijk: 'Nou ja, Feyenoord is natuurlijk een goede ploeg'

Rijsdijk: 'Nou ja, Feyenoord is natuurlijk een goede ploeg'

4 reacties 4
Bron: YouTube
Foto: Pro Shots

Aanstaande zondag staat de Rotterdamse derby op het programma. Op Het Kasteel verwelkomt Sparta Rotterdam landskampioen Feyenoord. In gesprek met RTV Rijnmond, gepubliceerd op de Youtube-pagina van de zender, geeft Sparta-coach Jeroen Rijsdijk aan dat Sparta zeker een kans maakt tegen nog zoekende Feyenoord.

"Ja, dat is een mooie pot", begint Rijsdijk, "maar het is er wel één van 34. Maar goed, ik begrijp wel dat het een bijzonder potje is, een Rotterdamse derby." Verder geeft Rijsdijk aan dat Sparta Rotterdam kan terugkijken op een goed vorig seizoen en een geslaagde voorbereiding, waardoor het voor niemand bang hoeft te zijn. "Ik denk dat het een mooie affiche is, ja." 

Over de tegenstander van a.s. zondag is Sparta-coach duidelijk: 'Nou ja, Feyenoord is natuurlijk een goede ploeg. Die zijn vorig jaar niet voor niks kampioen geworden. Ze zijn superfit, tactisch en flexibel, om het zomaar te zeggen. Kunnen allerlei kanten op, backs die goed kunnen aanvallen. Dat team hebben ze nog staan, alleen door wat wijzigingen zijn zij op dit moment enigszins aan het zoeken naar de juiste formatie", aldus Sparta-trainer Jeroen Rijsdijk.

Lees ook