Oud-Feyenoorders | Danilo en Szymanski belangrijk voor hun nieuwe club

Oud-Feyenoorders | Danilo en Szymanski belangrijk voor hun nieuwe club

6 reacties 6
Bron: FR-Fans.nl
Foto: Pro Shots

In de rubriek ‘Oud-Feyenoorders in het Buitenland’ maakt FR-Fans.nl wekelijks een overzicht van de resultaten van onze oude bekenden. Deze transferperiode hebben al een aantal spelers de club verlaten, waaronder Orkun Kokcu, Danilo en Sebastian Szymanski. Niet alleen deze Oud-Feyenoorders zullen dit seizoen aan bod komen binnen deze rubriek, ook eerder getransfereerde spelers zullen belicht worden de komende maanden. De huidige spelers van Feyenoord wisten dit weekend de eerste competitiewedstrijd met een valse start te beginnen, door met 0-0 gelijk te spelen in de eigen Kuip tegen Fortuna Sittard. Benieuwd of de Oud-Feyenoorders dit weekend wel voor een goede opening van de competitie konden zorgen?


Engeland

Tyrell Malacia speelt vanavond om 21.00 uur de thuiswedstrijd tegen Wolverhampton.


Marcos Senesi speelde zaterdag met 1-1 gelijk tegen West Ham United. Senesi begon in de basis en speelde 60 minuten. De Argentijn moest in de 60e minuut het veld verlaten door een blessure. Verder haalde de verdediger een passnauwkeurigheid van 84% en won hij ongeveer 50% van zijn duels. Via Sofascore kreeg Senesi een 6.7. Bournemouth staat op plaats negen in de Premier League. 


Gustavo Hamer zag zijn teamgenoten zaterdag de thuiswedstrijd met 1-0 verliezen van Crystal Palace. Gustavo Hamer zat na zijn transfer nog niet bij de wedstrijdselectie. Sheffield United staat op plaats zeventien in de Premier League. 


Luis Sinisterra zat zaterdag niet bij de wedstrijdselectie in de met 1-0 verloren uitwedstrijd tegen Birmingham in de EFL Championship. De aanvaller zat niet bij de selectie door een blessure. Leeds United staat na speelronde één op plaats negentien. 


Portugal

Orkun Kokcu en Fredrik Aursnes spelen vanavond om 21.45 uur de uitwedstrijd tegen Boavista. 


Schotland

Danilo en Cyriel Dessers begonnen beiden in de basis in de met 4-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen Livingston. Dessers speelde 71 minuten, wist daarin een passnauwkeurigheid te halen van 65% en schoot twee keer richting doel. Danilo speelde daarentegen 90 minuten en wist daarin te scoren en een passnauwkeurigheid van 68% te behalen. Verder schoot de spits in totaal zes keer op doel, waarvan er één dus tegen de touwen ging. Rangers FC staat na twee speelrondes op plaats zes in de Schotse Premiership. 


Turkije

Sebastian Szymanski won zondag de thuiswedstrijd met 2-1 van Gaziantep. Szymanski speelde 68 minuten en wist daarin een assist te geven. Verder haalde de Pool een passnauwkeurigheid van 83% en schoot hij twee keer richting doel. Via Sofascore kreeg de Oud-Feyenoorder een 7.8 voor zijn prestaties. Fenerbahçe staat op plaats vier in de Turkse Süper Lig. 

 

Lees meer over
Lees ook