'De speelstijl is duidelijk en Arne Slot kan zijn gewenste spel snel projecteren op de nieuwe spelers'

'De speelstijl is duidelijk en Arne Slot kan zijn gewenste spel snel projecteren op de nieuwe spelers'

25 reacties 25
Bron: Nos.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord start komende zondag aan het nieuwe seizoen in de Eredivisie. Vanavond is het de beurt aan FC Volendam en Vitesse om af te trappen voor het nieuwe Eredivisie seizoen. Pierre van Hooijdonk heeft een voorspelling gedaan voor het nieuwe seizoen. Hij verwacht opnieuw dat Feyenoord kampioen wordt.

De oud-Feyenoorder ziet dat het in Rotterdam stabiel is gebleven, en hij vindt Feyenoord zelfs beter dan vorig seizoen, vooral als Lutsharel Geertruida blijft, en de Rotterdammers ook Luka Ivanušec kunnen vastleggen. 'De speelstijl is duidelijk en Arne Slot kan zijn gewenste spel snel projecteren op de nieuwe spelers', zegt Van Hooijdonk tegen de NOS.

Ook Rafael van der Vaart wordt gevraagd naar zijn voorspelling. Hij verwacht dat PSV kampioen wordt, gevolgd door Ajax en op de derde plaats Feyenoord. De oud-international is fan van de trainer Peter Bosz, die bezig is aan zijn eerste seizoen bij de Eindhovenaren.

Van Hooijdonk verwacht dat Santiago Gimenez de topscorer gaat worden. 'Hoewel, bij de topclubs zie je toch vaak dat er meer gerouleerd wordt en dat andere spitsen ook minuten mogen maken', aldus Van Hooijdonk.

Lees meer over
Lees ook