'De selectie is dan grotendeels rond'

'De selectie is dan grotendeels rond'

45 reacties 45
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord speelde gisteren de traditionele openingswedstrijd van het nieuwe seizoen. In de eigen Kuip werd Benfic SL, met Orkun Kökçü en Fredrik Aursnes met 2-1 verslagen. In de AD Voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad is Johan Inan er van overtuigd dat Feyenoord op dit moment kampioenskandidaat nummer 1 is.

Op de vraag hoe Feyenoord er nu voor staat, antwoord Inan alsvolgt. "Feyenoord goed! Ze lieten al een heel behoorlijk niveau zien. Hoog tempo aan de bal, veel automatismen al aanwezig en aanvallers die scoren tegen een heel behoorlijke tegenstander", aldus Inan.

Feyenoord staat er goed voor. "Feyenoord heeft de selectie al aardig op orde. Dan komt die Japanner van Cercle Brugge nog en dan mogelijk die Kroatische linksbuiten. De selectie is dan grotendeels rond", aldus Inan. Is Feyenoord dan titelkandidaat nummer 1? "Op dit moment 100%."

Toch houdt Inan een slag om de arm. "Feyenoord moet er voor waken dat het in augustus niet ineens twee sterkhouders kwijtraakt. Komt er ineens een niet te weigeren bod op Gimenez, door bijvoorbeeld Dortmund en pakt Leipzig wel ineens door op Geertruida, dan kan het er eind augustus ineens heel anders uit zien."

Lees ook