OFFICIEEL | Feyenoord contracteert Stengs

OFFICIEEL | Feyenoord contracteert Stengs

46 reacties 46
Bron: Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord heeft op Twitter de komst van Calvin Stengs bekend gemaakt. Ook op de website van Feyenoord staat inmiddels dit nieuws. De 24-jarige aanvaller, die ook op het middenveld kan spelen, komt over van OGC Nice uit Frankrijk. Hij tekent in Rotterdam een contract tot medio 2027.

Stengs is blij met zijn overstap naar Feyenoord. 'Het voelt goed om het Feyenoord-shirt te dragen,’ zegt de aanwinst van de Rotterdammers op de website van Feyenoord. ‘Er zijn hier veel mooie uitdagingen om naar uit te kijken. Daarnaast ben ik al goed bekend met de manier van spelen onder Arne Slot, wat zal helpen om me sneller aan te passen. Ik kijk er ook enorm naar uit om in De Kuip te spelen. Het gaf mij altijd al een bijzonder gevoel als ik dit stadion binnenliep. Dat zal vanaf nu als Feyenoorder alleen nog maar specialer zijn.'

Stengs maakte in de zomer van 2021 de overstap van AZ naar OGC Nice. Afgelopen seizoen werd hij uitgeleend aan het Belgische Royal Antwerp FC. Hij werd daar Belgisch kampioen, en won ook de beker.

Lees meer over
Lees ook