'Slot geeft interesse toe, maar ontkent overeenkomst'

'Slot geeft interesse toe, maar ontkent overeenkomst'

Arne Slot is heel erg duidelijk in zijn manier van communiceren. De oefenmeester geeft Dennis te Kloese veel credits, maar niet voor het langer aanblijven van hemzelf. De oefenmeester is tijdens de laatste persconferentie in aanloop naar een competitiewedstrijd heel duidelijk geweest.


Tijdens de persconferentie live op de Youtube pagina van Feyenoord laat Slot weten dat er twee clubs serieus geïnteresseerd waren in zijn diensten, hij heeft de verhalen van beide clubs aangehoord. Afgelopen maandagavond besloot hij om niet in te gaan op andere clubs en dinsdag heeft hij Feyenoord te kennen gegeven dat hij sowieso zou blijven en dat wat de insteek van het overleg van woensdag ook zou zijn hij langer zou blijven.

Er is in de tussentijd geen enkele club geweest die hem een aanbieding heeft gedaan of zich officieel bij Feyenoord heeft gemeld. Er is geen enkele overeenkomst met een club of een vertegenwoordiger van een club geweest. "Ik geef Dennis complimenten voor veel wat hij heeft gedaan, maar niet voor het langer aanblijven van mezelf. Ik wil duidelijk aangeven dat ik zelf de keuze heb gemaakt om langer te blijven."

Lees meer over:

Discussieer mee! 32 reacties

Gast8055051276

Je plaatst een bericht als Gast8055051276