'Fijn als je iemand die ook makkelijk het net weet te vinden op de bank hebt zitten'

5 reacties 5
Landskampioen Feyenoord speelde zondagmiddag tegen FC Emmen. De Rotterdammers waren uiteindelijk met 1-3 te sterk voor de ploeg uit Emmen. In de rubriek 'Terugblikken met' blikken wij terug op de wedstrijd van afgelopen zondag. We blikken met Mark, redacteur van FR-Fans.nl, terug op de winst van Feyenoord tegen FC Emmen. Voor Feyenoord was het de eerste wedstrijd van dit seizoen als landskampioen. 'Je zag in het begin dat de scherpte ontbrak', zag Mark. 'Er waren wat slordigheden en ik had het gevoel dat vooral de eerste tien minuten niet iedereen even scherp was. FC Emmen kwam ook op een 1-0 voorsprong, waar Wieffer er niet heel goed uitzag.' Feyenoord wist uiteindelijk orde op zaken te stellen. 'Daarna leek de knop om te gaan en werd Feyenoord steeds sterker. In de tweede helft vond ik de Rotterdammers echt een stuk beter spelen, en kwam het ook verdiend op voorsprong.' Santiago Gimenez pikte zijn doelpunt niet mee. 'Dat was wel jammer. Ik had eigenlijk wel verwacht dat hij ook nog zou scoren, zeker in de laatste twintig minuten van de wedstrijd waarin Feyenoord ruimte kreeg.' Danilo wist wel twee keer te scoren. 'Fijn als je iemand die ook makkelijk het net weet te vinden op de bank hebt zitten', zegt Mark. Komende zondag staat de laatste competitiewedstrijd van het seizoen op het programma. Dan is Vitesse de tegenstander. 'Ik verwacht dat Feyenoord in de eigen Kuip het seizoen goed wil afsluiten, waardoor het vol voor de winst zal gaan. Het is wel even afwachten hoe de selectie zal presteren nadat het nu op vakantie is op Ibiza. Ik verwacht toch wel een gemakkelijke overwinning voor Feyenoord zondag.'