'Feyenoord speelde de eerste helft eigenlijk met negen man'

75 reacties 75
Bron: Ad.nl
Feyenoord speelde gisteren tegen AS Roma en de Rotterdammers wonnen de wedstrijd uiteindelijk met 1-0 dankzij een doelpunt van Mats Wieffer. In de AD Voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad kijkt Maarten Wijffels terug op de wedstrijd. Etienne Verhoeff schets de man van de avond. Mats Wieffer veroorzaakt een penalty, die gemist wordt, en schiet uiteindelijk de winnende treffer binnen. Wijffels is het niet met hem eens. "De man van de avond was Kökçü, met afstand zelfs. Ik vond hem echt heel goed", aldus Wijffels. Toch zag Wijffels dat Feyenoord de eerste helft zonder echte vleugels speelde. "Feyenoord speelde de eerste helft eigenlijk met negen man", aldus Wijffels die zag dat Idrissi en Jahanbakhsh niets brachten. "Het was echt heel weinig." Ondanks de makke vleugels zag Wijffels wel een echt elftal. "Feyenoord speelde echt als team. Ze hebben echt kans om de halve finale te halen." Aanvallend had Feyenoord niet veel in te brengen door gebrek van klasse op de vleugels. Wijffels neemt wel het petje af voor Arne Slot en zijn elftal. "Zou wat zijn voor het tweede jaar oprij een halve finale halen."